Kulturskolan inför telefontider

Alternativ text.

Vill du prata med oss på expeditionen?

Från första september kommer Kulturskolans expedition ha telefonöppet två timmar varje dag. Under resten av dagen kan du maila oss ditt ärende, men inte längre lämna ett meddelande på telefonsvararen och bli uppringd.

Expeditionen kommer under en period i höst att vara mindre bemannad än vanligt då några av våra kollegor går i pension eller byter jobb. Nya krafter är på väg in och vi hoppas på att vara fulltaliga vid årsskiftet igen.

Vi hoppas att du har tålamod med att det kan ta lite längre tid att komma i kontakt med oss. Att vara tillgängliga för elever, föräldrar och andra Norrköpingsbor är viktigt för oss på Kulturskolan och vi kommer att göra vårt allra bästa för att lyssna på dina funderingar och svara på dina frågor.

kulturskolans telefontider är

mån, tis, tors, fre: kl. 9-11
ons: kl 13-15

Telefonnummer 011-153340

Du kan alltid maila oss på kulturskolan@norrkoping.se
Det går ofta snabbare att få svar via mail.