DigIT – mötesplats för digitalt skapande

i

På bottenplan i Mirum Galleria i Hageby hittar du DigIT – mötesplatsen för alla ungdomar i Norrköping. DigIT är ett samarbete inom Norrköpings kultur-och fritidskontor för dig mellan 10-19 år som vill veta mer om digitalt skapande.


DigIT – mötesplats för digitalt skapande

Gillar du att vara kreativ och vill utforska den digitala världen och är mellan 10 och 19 år? Välkommen till DigIT för en kostnadsfri workshop. Här kan du med hjälp av handledare inspireras och utveckla dina digitala intressen och kunskaper.

Prova på allt ifrån att göra egna beats till hela låtar, spela in podcast, programmera eller skapa film. Anmäl dig via länken nedan eller kom på drop in i mån av plats.

Vardagar kl. 15.00 - 19.00

Plats: Bottenvåning, Mirum Galleria

Till kostnadsfri anmälan: https://www.gotabiblioteken.se/web/arena/digitlänk till annan webbplats

Om oss

DigIT – mötesplats för digitalt skapande

DigIT är en mötesplats för barn och ungdomar som vill vara kreativa och utforska den digitala världen. I DigIT finns ett brett utbud av workshop för att du som är ung ska få prova att skapa kreativa uttryck med olika digitala verktyg och program.

Kontakta Hanna Järvinen på hanna.jarvinen@norrkoping.se om du jobbar på en förskola/ skola och vill besöka DigIT med en grupp elever.